Els Reptes d’Amer a TV La Selva

Neix la iniciativa “Els reptes d’Amer”, una gimcana digital geolocalitzada que transcorre al voltant de la via verda Olot-Girona i que té com a objectiu assolir 3 reptes de joc a través d’una aplicació. Aquest joc et permet descobrir i conèixer de forma original i lúdica la història de la vila d’Amer. El projecte ha estat cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, fet que els ha permès al municipi crear iniciatives com aquesta.

“Els reptes d’Amer” és una gimcana digital geolocalitzada que transcorre al voltant de la via verda Olot-Girona i que té com a objectiu assolir 3 reptes de joc: “Els sons d’Amer”, que permet cercar i trobar els sons als racons més bonics i emblemàtics d’aquesta vila musical, amb la companyia d’una amfitriona molt especial; “El passatger desaparegut”, un joc tipus ‘escape’ per resoldre un misteri del 1929 tot passejant per Amer i “El repte ciclista” un d’esportiu per a ciclistes que porta fins a l’ermita de Santa Brígida.

Dins el projecte, el consistori també ha destinat part a instal·lar una escultura en forma de trípode perquè tant els habitants com els turistes puguin retratar-se en els diferents indrets de la vila. A més a l’aplicació, també poden trobar vídeos en 360 graus que mostren tant espais a l’aire lliure com espais interiors tan únics com el Monestir de Santa Maria d’Amer.

Si vols disposar de l’aplicació, ho podràs fer a través d’aquest enllaç per Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=es.iternatura.elsreptesamer&hl=es_BO) , o bé per iPhone (https://apps.apple.com/es/app/els-reptes-damer/id6473425709)