Estrena Sona Amer 2024.

Serà aquest proper diumenge 14 de gener a les 6 de la tarda al Teatre El Casal d’Amer amb l’espectacle “Els colors de Duke Ellington” de Cascai Teatre i la Big Band Girona Jazz Project.

Entrada anticipada 10 € taquilla 12

 

Un artista tan inquiet com Marcel Tomàs torna a sorprendre amb una nova aventura teatral i musical, ara compartida amb la big band del Girona Jazz Project. Els colors de Duke Ellington és una vetllada que ens trasllada al glamur dels elegants clubs nocturns on va triomfar la música d’aquest pioner i geni de la història del jazz.

Un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics.
De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellingnton, presenten un concert teatral, un espectacle còmic i musical, on una Big Band de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic. Dalt de l’escenari farem un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat.

Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a sentimental Mood, It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm, Caravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.
Un espectacle perquè en gaudeixen tan els amants de la música com els que volen divertir-se amb una posada en escena espectacular.