Estrena amb gran èxit del Sona Amer 2024

El primer concert de la vuitena edició va ser tot un èxit. Més de dues-centes persones van gaudir de “Els colors de Duke Ellington”, un fantàstic espectacle de Cascai Teatre i Girona Jazz Project.

Reportatge de TV La Selva

La companyia Cascai Teatre i Girona Jazz Project han sigut els encarregats d’arrencar la 8a edició del Sona Amer 2024 amb l’actuació d’Els Colors de Duke Ellington. Un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors van proposar un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, va interpretar, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons.
Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d’Amer han programat un total de sis concerts que es repartiran entre els mesos de gener a març. El pròxim concert tindrà lloc aquest diumenge les 18 h de la tarda al Teatre El Casal, i serà el torn de Roger Mas, el singular repertori del cantautor solsoní es presenta, ara, acompanyat per una de les cobles més sòlides i de major projecció del moment: la Cobla Sant Jordi.