Turisme.

En aquest apartat de Turisme es canalitza tota la informació que pot ser d’interès als visitants d’Amer: allotjament, comerç, activitats, lleure, oci, cultura són, bàsicament, els continguts de la informació que traslladem als usuaris d’aquest servei.

Ben aviat en servei…

 

Els Reptes d’Amer

Vols conèixer el municipi d’Amer sobre rodes i amb una guia turística que et relati el que hi ha al voltant del traçat? Si la resposta és que sí, estàs d’enhorabona, aquesta meravella és possible!

“Els reptes d’Amer” és una gimcana digital geolocalitzada que transcorre al voltant de la via verda Olot-Girona i que té com a objectiu assolir 3 reptes de joc: “Els sons d’Amer”, que permet cercar i trobar els sons als racons més bonics i emblemàtics d’aquesta vila musical, amb la companyia d’una amfitriona molt especial; “El passatger desaparegut”, un joc tipus ‘escape’ per resoldre un misteri del 1929 tot passejant per Amer i “El repte ciclista” un d’esportiu per a ciclistes que porta fins a l’ermita de Santa Brígida.

Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i en un 25% per la Diputació de Girona.