Setmana dels Dolors 2024, Amer

Programa activitats de la Setmana dels Dolors d’Amer s’inicia el dia 18 i fins a el 23 de març i celebracions de la Setmana Santa 2024

Organitza: Venerable Congregació de Nostra senyora dels Dolors d’Amer i Manaies d’Amer
 

Programa d’Actes

Aquest any ens acompanyarà durant tota la Setmana el Mossèn Michael Deas, de la Parròquia de St. Augustine’s de Manchester.
Dilluns dia 18 i Dimarts dia 19 de març
A les 7 de la tarda, a la Capella dels Dolors, Corona a la Verge, Missa, reflexió i cant dels goigs.
Dimecres dia 20 de març
A les 7 de la tarda, a l’Església, Corona a la Verge, Missa, refl exió i cant dels goigs.
Aquests primers tres dies de la setmana ens acompanyaran amb les seves reflexions les senyores Laura Feixas Castells, Vicky Alonso i Mossèn Michael Deas. La Junta agraeix la seva col·laboració.
Acabada la Missa, els Manaies faran entrega de l’Estendard d’Honor.
Dijous dia 21 de març
A 2/4 de 8 de la tarda, a l’Església, Corona a la Verge, i celebració comunitària de la penitència amb absolució individual.
Ofrena a la Verge del Maniple de Manaies de la Congregació i cant dels goigs.
A les 9 de la nit, portada dels Pendons a casa del Prior i la Priora per part de la Junta amb acompanyament del Maniple de Manaies de la Congregació.
Divendres dia 22 de març “FESTA DELS DOLORS”
A 2/4 de 5 de la tarda, amb els Músics d’Amer, la Junta acompanyarà el Prior i la Priora a l’Església, per començar els actes de la tarda.
A les 5 de la tarda, entrada de Congregants.
A 2/4 de 6 de la tarda, Missa cantada pel Cor Parroquial, concelebrada per Mossèn Josep M. Castellà, Mossèn Ignasi López i Mossèn Michael Deas.
A les 9 de la nit, acompanyament del Prior i la Priora a l’Església per part de la Junta i els Manaies per començar la Processó.
A 2/4 de 10 de la nit, inici de la solemne Processó penitencial amb l’acompanyament dels Manaies de Maçanet de la Selva i els Manaies de la nostra Congregació, Agrupació Musical d’Amer i el Cor Parroquial.

A la Plaça de la Vila hi haurà la lectura d’una oració, i el Cor Parroquial interpretarà l’Stabat Mater i el Parenostre, seguidament els Músics d’Amer interpretaran la peça “Largo” de l’òpera Xerxes de Haëndel. Acabarem amb les tres salutacions per part del Prior a la Verge, amb el Pendó de la Congregació.
Una vegada acabada la processó els Músics d’Amer ens interpretaran una altra peça, en aquest cas “Oblivion” de Piazzolla, i els nostres Manaies faran, com de costum, unes figures a la Plaça de la Vila.
La Junta agraeix l’esforç i voluntat per acompanyar-nos en aquesta diada dels Dolors tant al Cor Parroquial, com a l’Agrupació Musical d’Amer als Manaies de Maçanet de la Selva i al nostre Maniple de Manaies.
Dissabte dia 23 de març
A les 6 de la tarda, CONCERT DE CANÇONS D’AQUÍ I D’ALLÀ A CÀRREC DE Susanna del Saz i Joan Sadurní
“Recorregut musical de grans temes internacionals i de casa nostra que ens arriben directament a l’ànima”.
A les 8 del vespre, Missa en memòria dels congregants difunts.
Divendres dia 29 de març “DIVENDRES SANT”
A 2/4 de 10 de la nit, inici de la processó amb assistència de la Junta de la Congregació dels Dolors, amb l’acompanyament del Maniple de Manaies de la Congregació i de l’Agrupació Musical d’Amer.
Felicitem a tothom per la nombrosa assistència a la processó en aquests darrers anys on hem traçat un nou recorregut el qual sembla que ha tingut una bona acceptació.
Us emplacem novament a participar en silenci i recolliment.

Setmana Santa març 2024
Horari de celebracions a la nostra Parròquia

Dia 24, Diumenge de Rams, a les 11.30 h: BENEDICCIÓ DE RAMS
a la Plaça del Monestir i tot seguit MISSA DOMINICAL
Dia 28, Dijous Sant, a les 19.00 h: MISSA DEL SANT SOPAR
Dia 29, Divendres Sant, a les 11.00 h: VIACRUCIS
a les 19.00 h: CELEBRACIÓ DE LA CREU
a les 21.30 h: PROCESSÓ PENITENCIAL
Dia 31, Diumenge de Resurrecció: MISSA MAJOR