Maria del Mar Bonet i Borja Penalba

Lamentem informar que el concert previst pel diumenge 10 de març al Teatre El Casal d’Amer, sota el títol “Nosaltres les dones”, a càrrec de la cantautora Maria del Mar Bonet i Dani Espasa, s’ajorna a causa de problemes de salut de la cantant.

Els promotors i organitzadors hem pres la decisió de traslladar l’actuació a una nova data: el diumenge 14 d’abril a les 18 h, també al Teatre El Casal d’Amer. En aquesta ocasió, Maria del Mar Bonet estarà acompanyada a l’escenari pel guitarrista Borja Penalba. La col·laboració entre Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ha estat una progressió artística imparable al llarg del temps, creant complicitats musicals que s’han consolidat concert rere concert. Maria del Mar Bonet, figura icònica de la cançó mediterrània amb una trajectòria impecable, continuarà oferint les seves emblemàtiques peces amb noves sonoritats acompanyada del talentós Borja Penalba. El Mare Nostrum segueix essent el pilar de la seva expressió artística, i la combinació amb el guitarrista valencià promet un concert al Sona Amer intens i profund.

Les entrades adquirides per al concert inicial seran vàlides per a la nova data. No obstant, aquelles persones que desitgin el reemborsament de l’import de la compra poden sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@ideagc.com o a cultura@amer.cat abans del 10 de març.

Per a qualsevol aclariment o informació addicional sobre les entrades adquirides, podeu contactar també amb aquest correu electrònic o al telèfon 622337255.

Agraïm la vostra comprensió i demanem disculpes per les molèsties ocasionades.