I MOSTRA TEATRE TARDOR 2024

El Teatre El Casal d’Amer presenta la I Mostra de Teatre Tardor 2024, una iniciativa cultural que portarà a l’escenari tres produccions de qualitat entre setembre i octubre. L’objectiu és oferir al públic una variada programació de propostes teatrals, que inclouen comèdia, drama i reflexió.

Programació d’espectacles:

  • 28 de setembre a les 19:00 h“Amor, hem de parlar”, del Grup de Teatre de Sant Hilari.
    Comèdia escrita i dirigida per Marta Fàbregas que presenta diverses parelles a la sala d’espera d’un terapeuta, on es barregen tensions, gelosies i altes dosis d’ironia.
    Preu entrada: 5 €

  • 13 d’octubre a les 18:00 h“L’Últim viatge de Rudolf Nureyev”, amb direcció, guió i interpretació de Martí Peraferrer. Ballarí: Joel Claros – Actor: Màrius Gasau
    Un drama que narra l’últim viatge de Rudolf Nureyev a la seva Rússia natal, acompanyat per un fotògraf desconegut que descobreix la història del famós ballarí durant aquest emotiu viatge.
    Preu entrada: 10 €

  • 27 d’octubre a les 19:00 h“Estrès”, de la companyia Maçateatre.
    Una comèdia inspirada en l’obra “Les Irresponsables” de Javier Daulte, que explica la història de tres amigues amb personalitats diferents que es reuneixen en una casa de camp per superar un desengany sentimental, donant lloc a una sèrie de situacions còmiques i inversemblants.
    Preu entrada: 5 €

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del teatre o a través de la plataforma entradium.com

El Teatre El Casal d’Amer us convida a gaudir d’aquesta Mostra de Teatre Tardor 2024, una oportunitat única per connectar amb l’art i la cultura local.