Servei de comunicació per WhatsApp

L’Ajuntament d’Amer us ofereix un servei gratuït d’informació de servei públic a través de l’aplicació de missatgeria instantània WhatsApp. L’Ajuntament garanteix a través d’aquest canal l’enviament de notificacions sobre actualitat municipal, comunicats urgents o incidències, entre d’altres informacions.

L’adhesió al servei és voluntària i gratuïta. Per accedir-hi, la persona interessada ha d’afegir als seus contactes el número 691 026 738 amb el nom Comunicació Ajuntament i enviar, a través de WhatsApp, un missatge amb la paraula “ALTA”. L’Ajuntament respondrà aleshores amb un missatge i un enllaç sobre la política de privacitat i tractament de dades personals que la persona usuària haurà de contestar donant el seu consentiment amb a paraula “SI”. A partir d’aquí i en qualsevol moment ciutadans i ciutadanes podran accedir al servei, i donar-se de baixa del mateix en el moment en què ho desitgin.

El número funciona de manera únicament unidireccional, no es tracta d’un grup d’interacció entre els seus membres ni tampoc d’un canal de diàleg amb l’Ajuntament, i no s’atendran consultes personalitzades ni es respondran missatges ni trucades. Per a aquest propòsit la ciutadania disposa d’altres vies per comunicar-se amb l’administració com les diferents modalitats de contactes en línia, presencial i telefònic, i xarxes socials municipals.

Condicions del servei

Aquest és un servei gratuït prestat per l’Ajuntament d’Amer a través de l’aplicació mòbil WhatsApp i consisteix en l’enviament a la ciutadania d’informació municipal (notícies, agenda d’activitats, avisos). Aquest servei és unidireccional pel que no és vàlid per a contactar amb l’Ajuntament.

Protecció de dades

Les dades facilitades per vostè seran incloses en un fitxer titularitat de l’Ajuntament d’Amer, la finalitat del qual és l’enviament de comunicacions per part de l’entitat a través de missatge de telefonia mòbil, WhatsApp. Aquestes dades podran ser objecte de cessió o comunicació als titulars de l’aplicació WhatsApp, amb la finalitat de prestar l’assistència tècnica necessària per a l’enviament dels missatges de telefonia. Les dades seran eliminades del fitxer en el moment de donar-se de baixa del servei.  Per donar-se de baixa cal enviar un missatge amb la paraula Baixa.

Funcionament del servei

  • Per donar-se d’alta és necessari enviar un missatge al número de telèfon 691 026 738 amb la paraula Alta i l’acceptació de la política de protecció de dades
  • A partir d’aquest moment es començaran a rebre les comunicacions emeses per l’Ajuntament. L’Ajuntament es reserva el dret a enviar-li un altre tipus de comunicats si considera que són d’interès general o d’urgència.
  • Les comunicacions sobre l’actualitat municipal s’enviaran entre les 10 i les 14 h o entre les 17 i 20 h. Si algun comunicat es considera urgent podria enviar-se en un altre horari.
  • Aquest canal de WhastApp és un servei unidireccional destinat a la difusió de l’activitat municipal i no atén trucades telefòniques ni missatges.
  • Per donar-se de baixa cal enviar un missatge amb la paraula Baixa.
  • L’Ajuntament d’Amer es reserva el dret a modificar aquestes condicions si ho considera oportú i el comunicarà a les persones usuàries.
  • L’Ajuntament d’Amer es reserva el dret a deixar de prestar aquest servei si es produïssin canvis en el funcionament de l’aplicació WhatsApp que impedissin la prestació del servei en els termes actuals.  L’Ajuntament no es fa responsable de les fallades o errors que aquesta aplicació pugui generar en la recepció dels missatges.